Hovedside‎ > ‎Diverse‎ > ‎8 fremragende restauranter‎ > ‎

8 fremragende spisesteder - Indledning

TripAdvisor er et amerikansk firma med en rejse-hjemmeside, som hedder www.tripadvisor.com (eller www.tripadvisor.dk). Her anmelder rejsende fra hele verdenen primært hoteller og restauranter/spisesteder, som de har besøgt. Der gives en slags karakter samt en beskrivelse af oplevelsen.

Paris har flere tusinde restauranter/spisesteder. Nogle er anmeldt af kun få personer på Tripadvisor's hjemmeside, mens andre er anmeldt af flere hundrede, nogle gange et par tusinde. Jo flere anmeldelser jo bedre indsigt får man i, hvor godt et spisested er.

Lækker mad kan fås i Paris til priser, som er til at betale for.

Her på ParisGuiden kan man se 8 spisesteder, som ligger blandt de allerbedste m.h.t. anmeldelser, og som samtidig også antalsmæssigt har en pæn del anmeldelser bag sig. Det er primært mindre/små spisesteder (Bistroer), og der er taget nogle, som er til at betale for. Prisen for en 3-retters menu ligger typisk på 250-300 kr. pr. person (uden drikkevarer). Et enkelt sted ligger på 500 kr.

Selvom restauranterne/spisestederne har fået rigtige gode anmeldelser af rejsende fra hele verdenen, er det ikke en garanti for, at alting er perfekt. Men chancen skulle være noget større her. Det kan tilrådes, at man kigger lidt nærmere på nogle af disse steders anmeldelser påTripadvisor og selv vurderer dem.Comments