Hovedside‎ > ‎

Priser på lejligheder

Gæt priser på Paris-lejligheder


I Paris' midtby er priserne på lejligheder meget høje, faktisk er de en del dyrere end lejligheder i de større danske byer. Jeg har samlet nogle eksempler på udbudte priser i 2014. Man kan læse eksemplerne igennem og selv prøve at komme med et gæt. Priserne kan du se ved at trykke her.


Prisniveauet for lejligheder i Paris er noget højere end de dyreste i Danmark.

Lejlighed 1 - meget central beliggenhed
På øen Île de la Cité (hvor Notre Dame ligger) ses en yndig trekantet plads ved navn Place Dauphine. Lejligheden er en lille 3-værelses på 52 kvm fordelt på to etager (4. og 5. etage). Bygningen er fra 1620, og der er ingen elevator. Der er amerikansk køkken, toilet/brus.

Lejlighed 2 - på Champs-Élysées
Lejligheden ligger på den berømte gade Champs-Élysées, men udsigten er dog væk fra denne gade. Der er tale om en 1-værelses lejlighed på 27 m2. Der er en entré med garderobe, et lille men flot køkken og lækkert badeværelse med store separat bruseniche. Lejligheden ligger på 4. sal, men der er elevator i bygningen, som er fra 1950.

Lejlighed 3 - ved Militærskolen:
Lejligheden ligger på den sydlige bred knap en kilometer øst for Eiffeltårnet, meget tæt på den store Militærskole. Mellem denne og Eiffeltårnet ligger den store park Champ de Mars. I kvarteret bor der mange erhvervsledere, politikere, embedsmænd og diplomater. Lejligheden ligger på 4. sal i en bygning med elevator. Den er 90 kvm. stor med stue, to værelser samt køkken og bad. Den fremstår som meget flot med sildebensgulve, højt til loftet samt stuk i loftet. Der er desuden pejs.

Lejlighed 4 - tæt ved Eiffeltårnet:
Lejligheden er på 108 kvm. og ligger 400 m. fra Eiffeltårnet på den anden side af floden Seinen. Selvom den ligger på 3. etage, er der frit udsyn til hele Eiffeltårnet samt en stor park lige ved siden af. Lejligheden er meget flot med stue og to værelser samt amerikansk køkken. Der er 3 badeværelser/toiletter. Bygningen har elevator.

I Paris findes de allerdyreste lejligheder i området langs med Seinen i den vestlige del.

Lejlighed 5 - udsigt til Eiffeltårnet:
Hvad med en taglejlighed kun 700 meter fra Eiffeltårnet og med en stort set uspoleret udsigt til selvsamme tårn. Det lyder næsten for godt (til at være sandt). Og ja, sådan er det også. Det er en 1-værelses lejlighed på 8 m² (ja, du læste rigtigt) på 7. etage. Til gengæld vil man få rigeligt med motion, da der ikke er elevator i ejendommen. Der er dog badeværelse på etagen.

Lejlighed 6 - i Botanisk Have kvarteret
Denne 3-værelses lejlighed ligger i den store gade Rue Monge på den sydlige bred (mod øst) i Botanisk-have kvarteret. Dette kvarter anses for at være et af de billigere i Paris' midtby. Lejligheden er ikke så stor af en 3'er at være, kun 44 m², men den er nyrenoveret. Den har stue, to soveværelser, køkken og badeværelse. Ejendommen er en klassisk parisisk bygning (i Haussmann stil fra midt 1800-tallet) med elevator.

Lejlighed 7 - ved Luxembourg-haven
Denne 3-værelses lejlighed på 66 m² har stue og to soveværelser, køkken samt badeværelse. Den ligger på den sydlige bred tæt på den store Luxembourg-have, dvs. et rimeligt centralt sted. Ejendommen er gammel, hvilket også kan ses på lejligheden. Der er 2,8 m. til loftet, og der er desuden flotte parketgulve og pejs.

I Paris er de fleste bygninger i gammel stil, men der er også bolig-blokke af nyere dato.

Lejlighed 8 - på Montmartre
I den nordlige del af Paris i Montmartre kvarteret (lidt nord for Sacré Coeur) sælges en lejlighed på 44 kvm2. Den ligger på anden sal. Der er elevator i bygningen, som er fra år 1900.

Lejlighed 9 - ved Latiner-kvarteret
På den sydlige bred tæt ved Latinerkvarteret og kun 150 m. til Seinen ligger en 3-værelses lejlighed. Den er på 54 kvm. og ligger på 4 sal. Der er ingen elevator i ejendommen.

Lejlighed 10 - udsigt til Luxembourg-haven
På den sydlige bred med udsigt til den store Luxembourg-have samt Luxembourg-palæet, som huser det franske senat, sælges denne 1-værelses lejlighed med køkken og bad. Den ligger på 3. sal i en bygning fra 1790 uden elevator. Den er på 30 kvm. og i pæn stand.