Virtuel sejltur på Seinen

En sejltur på Seinen er en god måde at opleve Paris på. Det tager typisk kun en time, og man får set virkelig meget af byen på kort tid. Nedenfor kan du komme på en virtuel sejltur og opleve seværdighederne set fra Seinen. De 28 billeder, du vil se på turen, er de vigtigste seværdigheder set fra floden.

Der vil vises et billede på hver side, og til hvert billede vil der være en kort beskrivelse af, hvad det er man ser. Der kan også vælges et kort over Seinen. Den gule firkant på kortet ved de 28 billeder angiver hvor på Seinen, man befinder sig, når man ser på billedet. I beskrivelsen til hvert billede er der desuden angivet retningen man kigger.

På en sejltur kommer man til at se mange af Paris' kendte seværdigheder.

Den grønne cirkel på kortet markerer, hvor turen starter. Den starter syd for øen Île Saint-Louis, og der sejles derefter mod vest til Eiffeltårnet. Billederne indtil da vil have den sydlige breds seværdigheder at se. Der drejes rundt ved Eiffeltårnet, og derefter vil man se den nordlige breds seværdigheder. Der sejles tilbage til øerne Île de la Cité og Île Saint-Louis, men denne gang sejles der nord om øerne. Turen ender lidt øst for Île Saint-Louis. En lignede bådtur kan prøves i virkeligheden af flere bådfirmaer, som sejler på Seinen.

Kort over Seinen med angivelse af den virtuelle turs rute

Start virtuel sejltur på Seinen